Meditații performanță (Cambridge, Delf, admitere Poliție, Drept, admitere Medicina, Concursuri și Olimpiade școlare, admitere la desen/pictură în școlile de artă)

Pentru obținerea de rezultate la aceste examene, se vor organiza grupe în funcție de nivelul fiecărui elev. Profesorul va stabili care este nivelul elevului și pentru ce nivel se poate pregăti pentru a obține un certificat Cambridge/Delf. Centrul nostru vă pregătește pentru a obține aceste examene, însă nu emite diplome, de  aceea vă vom îndruma către cele mai bune instituții în care le puteți susține.

Nu uitați că examenele Cambridge/Delf sunt valabile pe viață și vă oferă oportunități de angajare și de echivalare (de ex. pentru clasa a IX-a intensiv se echivalează examenul Cambridge,  nivelurile Ket, Pet, iar pentru Bacalaureat Pet, FCE, CAE, CPE).

De asemenea, vă îndrumăm pentru examenele de admitere la Academia de Poliție, Facultatea de Drept, Biologie - admitere la Facultatea de Medicina, concursuri și olimpiade școlare, folosind metode adecvate stilului de învățare,  scheme și fișe adaptate tipului de examen pe care doriți să-l susțineți.

 

Ședințele se desfășoară în grupe de 4-5 elevi, 2 elevi sau individual.
EXAMENELE CAMBRIDGE ȘI DELF pot fi susținute de elevii din ciclul primar, gimnazial, liceal și de toți adulții cărora aceste diplome le oferă oportunități pe piața muncii.
DURATA ȘEDINȚEI: 2 ORE

 

 

Meditații/cursuri/simulări la sediu: Bulevardul Ghencea, 43B, sector 6, etaj 3/ domiciliul elevului
Online in toată tara