Salut! Bine ai venit în echipa noastră! Ne bucurăm că ni te-ai alăturat! Suntem alături de tine și vrem să te ajutăm oricând!

Nu uita însă că în orice instutuție, pentru ca aceasta să funcționeze în condiții optime, trebuie să existe niște reguli!

IATĂ-LE PE ALE NOASTRE!

1.Colaborarea profesor-elev, in afara centrului educational, se va face doar prin intermediul platformei EVOLUTION KIDS. Pentru orice nelămurire/nemulțumire, profesorul/elevul are obligația de a discuta cu managerul centrului.

2.Materialele (fișe de lucru, teme, prezentări etc) vor fi trimise de către profesor/elev pe platforma centrului educational EVOLUTION KIDS.

3.Elevul/Profesorul are datoria de a respecta ora stabilită, de comun acord cu managerul, pentru cursurile pe care le frecventează/predă.

4.Elevul poate solicita să întrerupă colaborarea cu un profesor și să începă cu un alt cadru didactic în cadrul centrului, în situația în care acesta nu interacționează bine cu prof. respectiv, stilul de predare nu este conform stilului de învățare al elevului sau diverse alte motive.

5.După finalizarea cursului de pictură/desen, elevii vor lăsa zona de lucru curată.

6.În cazul în care elevul întârzie la curs, profesorul nu are datoria de a recupera.

7.Anularea ședinței de pregătire se face cu cel puțin 12 ore înainte atât de profesor, cât și de elev pentru a evita deplasarea la centru.

 

Vă mulțumim!

TOGETHER IS BETTER